Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #110 - SignaalWaarde

Revue
 
 
1 december · Editie #110 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Heel soms gebruik ik De Podcastlijst om geen tip van een lezer te delen, maar zelf een podcast te tippen. Ik ben immers ook een fervent podcastluisteraar. Deze week heb ik een podcast voor je die (helaas) heel actueel is.

SignaalWaarde
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Wisselend, afhankelijk van de actualiteit
Lengte van een aflevering: Een uur
Officiële omschrijving: “SignaalWaarde is een podcast over coronastatistiek en coronabeleid door Marino van Zelst en Yorick Bleijenberg, in samenwerking met Maarten van Woerkom.”
Waarom je zou moeten luisteren: Een podcast over corona waarin de harde getallen en het overheidsbeleid tot in detail worden besproken. Los van de eigen expertise van de makers, vliegen ze experts in, zoals virologen, medici, ethici. Zelfs demissionair minister Hugo de Jonge is eerder dit jaar te gast geweest. Heel vrolijk word je er niet van, maar het geeft de duiding en diepgang die je soms mist in de nieuwsmedia.
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De meeste recente afleveringen zijn het meest actueel, waardoor je daar het beste mee kan beginnen. De aflevering van vorige week met SEH-arts David Baden als gast geeft een interessant inkijkje in de spoedeisende zorg, zowel qua corona als daarbuiten.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Volgende week is er weer ruimte voor jouw podcasttip
Nadat ik deze nieuwsbrief heb gebruikt voor een eigen tip, is het volgende week weer tijd voor een tip van een lezer. Misschien wel van jou! Stuur jouw podcasttip in via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht