Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #114 - Star Wars Podcast

Revue
 
 
5 januari · Editie #114 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2022. Dat er maar weer heel veel mooie podcasts gemaakt mogen worden dit jaar. De eerste tip van dit jaar werd ingestuurd door Marcel en past perfect bij de tv-serie ‘The Book of Boba Fett’ die vorige week van start ging op Disney+.

Star Wars Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: een uur tot anderhalf uur
Officiële omschrijving: “De Nederlandse podcast volledig gewijd aan Star Wars. We behandelen de films, de tv-series, de boeken, de games en andere Star Wars gerelateerde zaken. Presentatie afwisselend door Marc de Groot, Quinten Jongerling, Ramon Muradin, Bas van Dun en Rob van der Werf.”
Waarom je volgens Machiel zou moeten luisteren: “Voor Star Wars fans jong & oud. Erg positieve en actieve community. Hebben wekelijkse live-uitzending.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De laatste aflevering gaat over de nieuwe serie ‘The Book of Boba Fett’, maar Machiel tipt om gewoon te beginnen bij aflevering 1. “Deze behandelt de eerste film. Van daaruit gaat het naar de vervolgfilms”, zegt hij hierover.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Ik ben zelf ook weer begonnen met podcasten
Tot slot een schaamteloos stukje zelfpromotie. Het hele jaar door maak ik de Spoorcast en podcasts voor diverse klanten, maar de drukste maanden zijn voor tijdens de periode dat Wie is de Mol? (en De Mol in België) op tv is. Afgelopen maandag is een nieuw seizoen van Trust Nobody begonnen en uiteraard spreek ik samen met Nelleke en Mark elke aflevering van WIDM uitgebreid na. De AVROTROS maakt helaas zelf geen podcast meer na elke aflevering, maar mocht je het tv-programma kijken, dan kun je dus altijd bij Trust Nobody terecht.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht