Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #115 - Plane Crash Podcast

Revue
 
 
12 januari · Editie #115 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Woensdagmiddag, podcastlijstmiddag. Ik heb weer een nieuwe tip van Lex Lake voor je!

Plane Crash Podcast
Soort podcast: Engelstalige gesprekspodcast
Frequentie: onregelmatig
Lengte van een aflevering: één tot twee uur
Officiële omschrijving: “Each episode focuses on the details surrounding a specific plane accident followed by general discussion of air travel.”
Waarom je volgens Lex zou moeten luisteren: “Dit is een van de drie podcasts rondom vliegtuigongelukken die ik luister. Deze Amerikaanse podcast is met twee jongelui genaamd Michael en Tess en die hebben een leuke chemie maar niet vervelend overdreven. Michael vertelt het verhaal en Tess reageert. Ze behandelen hoe een crash kon gebeuren, de aanloop, de toedracht, het resultaat (de crash), de technische problemen van het vliegtuig, de menselijke problemen (in de cockpit), de verbeteringen die na de crash zijn doorgevoerd in de luchtvaart en op vliegvelden, etc etc. En ook is er aan het einde altijd een opsomming van luchtvaartnieuwtjes.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het zijn losstaande verhalen, dus je kunt in principe bij iedere aflevering beginnen. Lex tipt echter: “Ik zou aan het begin beginnen want dan pak je de evolutie van de podcast mee en dan kan je de luchtvaartnieuwtjes in context plaatsen.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Volgende week jouw podcasttip in deze nieuwsbrief?
Heb je een podcast gehoord die meer mensen zouden moeten leren kennen? Stuur hem in via dit formulier. Neem even die tijd om de vraag ‘Waarom zouden meer mensen naar deze podcast willen luisteren?’ te beantwoorden. Dit is immers de essentie van de podcastlijst: dat je van anderen hoort waarom een podcast goed, mooi, interessant, spannend en/of ontroerend is. Ik krijg heel vaak tips binnen met één korte zin die niet veel zegt en die tips zijn eigenlijk niet echt bruikbaar voor De Podcastlijst, wat superzonde is.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht