Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #119 - Televisië

Revue
 
 
9 februari · Editie #119 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Dank voor de vele tips die afgelopen week zijn ingestuurd. Ik heb één van deze verse tips uitgekozen voor deze editie van De Podcastlijst. Hij komt van Floor van der Boon.

Televisië
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: wekelijks een lange en korte aflevering.
Lengte van een aflevering: ongeveer een uur (en 5 minuten voor de korte aflevering)
Officiële omschrijving: “Televisië is dé podcast over Nederlandse televisieprogramma’s waarin journalisten Alex Mazereeuw en Michel Doodeman lineaire tv kijken, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.”
Waarom je volgens Floor zou moeten luisteren: “Alex en Michel bespreken met veel humor en het nodige cynisme alles over televisie. Niet alleen de actuele tv (bijv. Gevaarlijkste wegen ter wereld en Marble mania), maar ook programma’s van vroeger. Heerlijk om met hen even terug in de tijd te gaan naar bijv. Domino Day, De Pfaffs en Spel zonder Grenzen. Favoriet onderdeel van de podcast is toch wel Michels Formatje, waarin Michel elke week de meest absurde, nieuwe tv-formats pitcht.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: “Je kunt in principe overal beginnen. Kies een aflevering over een tv-programma dat je zelf leuk vind, er is genoeg keuze!”, zegt Floor.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht