🎙🎧De Podcastlijst #12 - Met Groenteman in de kast

#12・
623

abonnees

143

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
20 november · Editie #12 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het is weer woensdagmiddag tegen het einde van de werkdag en dus drop ik weer een verse podcast-tip in je mailbox.
Maar eerst even wat schaamteloze promotie van een eigen project: afgelopen zaterdag is de eerste aflevering van De Telekids Generatie verschenen. Dit is een documentaire-achtige podcast die ik maak over de impact van het kinderprogramma Telekids op mijn generatie. Ik ben zelf best wel heel trots op het resultaat na drie maanden werken en ik ben benieuwd wat je er van vindt.
Verder met de tip van deze week, die komt van Jeanette. Zij is dol op goede interviews en vindt “het ontbreken van visuele prikkels een heerlijk voordeel van de podcast”.

Met Groenteman in de kast
Soort podcast: Nederlandstalige interviews
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: een dik uur
Officiële omschrijving: “In Met Groenteman in de kast gaat Gijs Groenteman iedere week in gesprek met iemand die hem op de een of andere manier heeft verwonderd of is opgevallen. Opgenomen in de illustere archiefkast op de redactie van de Volkskrant.”
Waarom je volgens Jeanette zou moeten luisteren: “Oprechte belangstelling van Gijs Groenteman voor zijn geïnterviewde. De tijd die ervoor uitgetrokken wordt is ook fijn. Mooie gasten. Pepijn Lanen, Stefano Keizers, Eric Vloeimans zijn mijn favoriet.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Jeanette adviseert om gewoon door de lijst van meer dan 100 afleveringen te scrollen en te kijken welke naam je aanspreekt. Dat lijkt me een prima advies!
Luisteren en abonneren: SpotifyAppleStitcher, Soundcloudwebsite
Is de volgende tip van jou afkomstig?
De Podcastlijst valt of staat bij de tips van lezers. Dus luister je een podcast waarvan je vindt dat meer mensen hem zouden moeten beluisteren, stuur hem in!
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht