Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #121 - De Willem Podcast

Revue
 
 
30 maart · Editie #121 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Na opnieuw een paar weken pauze is De Podcastlijst er weer. Mijn tijd wordt best wel een beetje heel erg opgeslokt door mijn baby, werk voor klanten en het maken van Trust Nobody. Ik heb gelukkig wat tijd kunnen vinden om een aantal edities van De Podcastlijst klaar te zetten, dus de komende tijd is er iedere woensdag weer één.
De tip van deze week is afkomstig van Janita Willems.

De Willem Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast over crime
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: ongeveer drie kwartier
Officiële omschrijving: “Harry Lensink en Marian Husken volgen al jaren het dossier Willem Holleeder en andere crimezaken. Eens per week praten ze je bij over de wereld van de georganiseerde misdaad.”
Waarom je volgens Janita zou moeten luisteren: “Hoe ver staat het met het proces van Willem Holleeder? Waar wordt Taghi van verdacht? Wat komt er bij een proces kijken en wat betekenen procesnamen zoals ERIS en MARENGO? Deze twee Nederlandse misdaadverslaggevers leggen het uit en bespreken het met andere deskundigen en verslaggevers. Heerlijk hoe Harry altijd dwars door Marian begint te praten omdat hij denkt dat de luisteraars het niet zullen begrijpen. Over mansplaining gesproken :D Aanrader voor iedereen die weinig of niets van de georganiseerde misdaad af weet. ”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Janita tipt aflevering 111 over de tapes van Taghi, want je wordt dan “in één uur bijgepraat over hoe Taghi en zijn mensen te werk gingen”.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht