Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #123 - Puzzelbrunch

Revue
 
 
13 april · Editie #123 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Zoals iedere woensdag heb ik weer een verse podcast tip voor je. Volgende week zou dat zomaar een tip zijn die van jou afkomstig is. Als je tenminste nu een podcast waar je graag naar luistert instuurt via dit formulier. Lisanne ging je voor en haar tip licht ik deze week uit.

Puzzelbrunch
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: drie kwartier
Officiële omschrijving: “In Puzzelbrunch vrolijken schrijvers Elly Scheele en Daan Windhorst elkaar ieder weekend op met zelfgemaakte puzzels, quizjes en raadsels. Bevat: trivia, woordspelletjes, raadsels, logische puzzels, onlogische puzzels, elk soort quiz die je kan bedenken en gratis koffie.”
Waarom je volgens Lisanne zou moeten luisteren: “Als je houdt van kletspodcasts én puzzelen is dit echt de perfecte podcast voor jou. Het is echt een actieve podcast, want je kunt natuurlijk ook zelf meedoen met de quizzen. De podcast is begonnen om ons op te vrolijken in de sombere tijden van corona en volgens mij kunnen we dat allemaal nog steeds wel gebruiken.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De laatste aflevering is het meest actueel, dus dat is een goed begin. Lisanne tipt daarnaast aflevering 59: “Die geeft voor mij echt een goed voorbeeld van wat voor soort quizzen er in deze podcast voorkomen. En als je de smaak te pakken hebt, begin dan gewoon vanaf het begin en luister ze allemaal.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht