🎙🎧De Podcastlijst #132 - Zeg

#132・
624

abonnees

149

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
13 juli · Editie #132 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Voor ik de tip van deze week met je deel eerst de welbekende oproep: ik heb podcasttips nodig. Om De Podcastlijst verrassend, divers en actueel, kan ik niet zonder jouw tip. Naar welke podcast luister je op dit moment? Stuur hem nu in via het welbekende formulier.
De tip van deze week werd alweer een tijd terug ingestuurd door Marlies Verlinde.

Zeg
Soort podcast: Nederlandstalige interviewpodcast
Frequentie: die is er niet echt
Lengte van een aflevering: 20 minuten
Officiële omschrijving: “Hanneke Bax en Tim Bosselaar maken Zeg. Een podcast over hoe we klinken en waarom. In iedere aflevering gaan we op zoek naar het antwoord op een vraag die te maken heeft met stem of spreken. Waarom vind je je eigen stem lelijk? Waarom zingt je moeder in een koor? Kun je horen of iemand homo is? Waarom praat je platter bij de fietsenmaker? Is je stem wel echt van jou? En waarom zijn alle Belgen hees?Praten doe je iedere dag. Vaak praten we om iets te zeggen, maar zelfs als we niks te vertellen hebben zegt hoe we praten al een hele hoop. Zeg - een podcast over hoe we klinken en waarom.”
Waarom je volgens Marlies zou moeten luisteren: “Alles over spreken en de stem. Geeft antwoorden op vragen naar dingen waarvan je niet wist dat je er nieuwsgierig naar was. Korte afleveringen, rond de 20 minuten.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Start gewoon bij 1, aldus Marlies.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht