Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #133 - Koster en Van Dijk | BNR

Revue
 
 
20 juli · Editie #133 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het valt me op dat veel wekelijkse podcasts met zomerstop gaan. Nu snap ik dat makers ook vakantie willen, maar ik vind de zomervakantie juist een periode om podcasts te luisteren, dus daar zouden podcasts zich op aan moeten passen. Desnoods maken ze een reeks specials of werken ze slim vooruit.
De podcasttip van deze week heeft in ieder geval tot op heden geen zomerstop. Hij werd ingestuurd (via het welbekende formulier) door Kaylee.

Koster en Van Dijk | BNR
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: ongeveer drie kwartier
Officiële omschrijving: “Wat speelt er in de krochten van het Mediapark? Wat gebeurt er echt in de coulissen? In deze podcast fileren en analyseren Mark Koster en Ton F. van Dijk de Nederlandse media.”
Waarom je volgens Kaylee zou moeten luisteren: “Deze podcast laat je met verbazing luisteren naar inside stories vanuit de media. In de podcast gaan de hosts ook onderzoeken hoe de verhalen in elkaar zitten, met schokkende ontdekkingen als resultaat. De podcast luistert verder heel lekker weg.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Ondanks dat het een podcast over actuele onderwerpen is, tipt Kaylee om te starten bij aflevering 1. “Dan snap je de verhaallijn rondom bepaalde situaties”, legt ze uit.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht