Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #136 - The Modern Mann

Revue
 
 
10 augustus · Editie #136 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
De Podcastlijst bestaat alweer bijna drie jaar en kan alleen bestaan dankzij jou als lezer. Ik vraag je niet om geld te doneren, maar om deze nieuwsbrief te kunnen blijven maken wil ik je twee dingen vragen:
  1. Stuur deze nieuwsbrief door naar andere podcastliefhebbers of vertel erover op social media. De link die je kunt delen is podcastlijst.nl. Meer mensen vertellen over De Podcastlijst is de beste manier om me waardering te geven voor het werk dat ik doe.
  2. Daarnaast draait deze nieuwsbrief helemaal op podcasttips van lezers. Zonder die tips kan hij niet bestaan. Dus doe me een plezier en kijk eens in je podcast-app: naar welke podcast luister je, die je zou willen aanraden aan vrienden en bekenden. Stuur die podcast nu in via het welbekende formulier!
De tip van deze week komt van Annelies Heidekamp.

The Modern Mann
Soort podcast: Engelstalige interviewpodcast/magazine
Frequentie: maandelijks
Lengte van een aflevering: ongeveer anderhalf uur
Officiële omschrijving: “Amazing stories, emerging trends, and sex advice - with Olly Mann, Alix Fox and Ollie Peart. ‘Best Interview Podcast’, British Podcast Awards (2019). New episodes monthly, on the 10th.”
Waarom je volgens Annelies zou moeten luisteren: “Deze podcast is een Engelstalige monthly magazine over zeer uiteenlopende onderwerpen, maar met een vaste opbouw, zeer verrassend en zeer goed gemaakt. De maker Ollie Mann doet altijd een bijzonder interview, Olly Peard doet een opdracht die te maken heeft met een nieuwe trend en het eindigt altijd met sex advies van Alix Fox. Deze laatste ondersteunt ook de scenarioschrijvers van de Netflixshow Sec education.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: “Het voordeel van het feit dat het een soort tijdschriftformat heeft, is dat je met alles kunt beginnen. Als ik nu een moet aanbevelen dan aflevering After the carcrash”, aldus Annelies. “In deze aflevering gaat het naast de trends en sexy advies over een man die door een auto-ongeluk last krijgt van een neurologische afwijking. ”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht