🎙🎧 De Podcastlijst #142 - Over geld praat je niet

#142・
624

abonnees

149

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
21 september · Editie #142 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Iedere week deel ik in De Podcastlijst die is ingestuurd door één van de lezers via dit formulier. Deze week is het een tip van José.

Over geld praat je niet
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: tweewekelijks
Lengte van een aflevering: een half uur tot drie kwartier
Officiële omschrijving: “Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters praten over hun favoriete ruilmiddel: geld. Verdienen en uitgeven. Sparen en besparen. Welke geldgewoontes krijg je mee van je ouders? Moet je naar een mannetje? Wat is Tikkie-etiquette? Wat is FIRE, gaat iedereen aan de bitcoins, en durf je als freelancer te denken aan je pensioen? Aaf zet elke aflevering stapjes als beginnend belegger in aandelen, en Vincent doet verslag van zijn queeste om tonnair te worden.”
Waarom je volgens José zou moeten luisteren: “Laagdrempelig, duidelijk en leuke podcast over geld, beleggen, sparen, pensioen etc. Aaf en Vincent praten er in eenvoudige taal over. Aaf stelt precies de vragen die ik ook heb; WTF is een ETF?”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Er staan nu negen aflevering online, dus het is nog goed te doen om vanaf het begin te luisteren. Dat is ook wat José adviseert: “Zo kan je samen met Eef leren hoe beleggen werkt (in eenvoudige taal) en ga je mee op haar avontuur in het beleggen.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht