Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #144 - Dit Komt Nooit Meer Goed

Revue
 
 
5 oktober · Editie #144 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Iedere week deel ik in De Podcastlijst die is ingestuurd door een lezer via dit formulier. Stuur vooral ook je eigen podcasttip in, zodat ruim 600 liefhebbers er over kunnen horen. Deze week komt de tip van Danique.

Dit Komt Nooit Meer Goed
Soort podcast: Nederlandstalige interviewpodcast
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: ongeveer drie kwartier
Officiële omschrijving: “Roos Schlikker en Malou Holshuijsen gaan op zoek naar non-succesverhalen. Op welk moment in je leven dacht je: Dit komt nooit meer goed!? Met oa: Kluun, Martine Sandifort, Ronald Giphart, Leo Blokhuis, Catherine Keyl en Dolly Bellefleur.”
Waarom je volgens Danique zou moeten luisteren: “Ik kijk telkens uit naar nieuwe afleveringen van deze podcast. Aflevering 1 t/m 42 staan op de bekende streamingsdiensten, maar erna zijn ze verder gegaan op Podimo. In elke aflevering wordt gesproken met een BN'er waarbij deze vertelt over een moment in zijn/haar leven waarop hij/zij dacht: dit komt nooit meer goed. Het is een hele eerlijke podcast, met vlagen heel serieus, maar er wordt ook veel gelachen. Ik ben vorig jaar zelf vanuit Zuid-Limburg naar Amsterdam getreind om een live podcast opname in de Kleine Komedie bij te wonen, dat doe ik normaal nooit, maar hier wilde ik echt bij zijn.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Elke aflevering is los van elkaar te beluisteren en Danique heeft er niet één die er heel erg uitspringt.
Luisteren en abonneren: Podimo (gratis oude afleveringen: Apple, Google, Spotify).
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht