Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #147 - Het geheim van Mallorca

Revue
 
 
9 november · Editie #147 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Na twee weken vakantie ben ik weer met een nieuwe editie van De Podcastlijst. Suus stuurde de podcasttip van deze week in.
Heb jij een tip voor volgende week? Stuur hem nu in via het welbekende formulier!

Het geheim van Mallorca
Soort podcast: Nederlandstalige documentaire
Frequentie: alle 6 afleveringen staan al online
Lengte van een aflevering: een klein half uur
Officiële omschrijving: “Het geheim van Mallorca is de eerste true crime podcast van NU.nl. Daarin vertelt misdaadverslaggever Joris Peters het verhaal rond de dood van Carlo Heuvelman op Mallorca. Hij reist af naar Mallorca en zoekt uit waarom er na een jaar nog steeds zo veel onduidelijk is over wat er op het Spaanse eiland gebeurde. Wat klopt er van de geruchten rond de "jongens uit Het Gooi”? En waarom lijkt niemand iets te weten over wat er met Carlo is gebeurd of houden ze elkaar de hand boven het hoofd?“
Waarom je volgens Suus zou moeten luisteren: "Ik denk dat het nieuws over de dood van Carlo Heuvelman veel mensen heeft geraakt. En de nasleep rond wat er nou precies is gebeurd, wie de verdachten zijn en de rechtszaak ook. Deze podcast is mooi gemaakt door nu.nl, is evenwichtig en doet Carlo ook eer aan.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Voor het verhaal begin je bij aflevering 1. “Maar ik was het meest onder de indruk van de afleveringen met de kroegbaas en natuurlijk die met de vrienden en moeder van Carlo”, aldus Suus.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Podimo, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht