🎙🎧 De Podcastlijst #149 - Goed Verhaal

#149・
624

abonnees

149

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
23 november · Editie #149 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Voor het eerst in meer een jaar tijd, deel ik weer eens eigen podcasttip met je. Volgende week is weer ruimte voor een tip van jou als lezer. Stuur hem in via dit formulier!

Goed Verhaal
Soort podcast: Nederlandstalige documentaires
Frequentie: wekelijks
Lengte van een aflevering: een half uur tot drie kwartier
Officiële omschrijving: “In de podcastserie Goed Verhaal neemt Alexander Klöpping je wekelijks mee in een verhaal dat absoluut verteld moet worden. Omdat het zo spannend, grappig, boeiend, ontroerend of mooi is. Elke aflevering is in handen van een andere talentvolle podcastmaker, die vorm net zo belangrijk vindt als inhoud. Laat je meevoeren en houd je oren gespitst.”
Waarom je zou moeten luisteren: Voor het maken van Goed Verhaal liet Alexander Klöpping zich inspireren door Amerikaanse verhaalpodcasts als Reply All en This American Life. Nu moet ik er meteen bij zeggen: Goed Verhaal zit nog lang niet op dat niveau, maar brengt je wel wekelijks een ander, intrigerend verhaal dat op een prachtige manier is gemaakt. Mede doordat verschillende makers de afleveringen maken, word je elke aflevering weer verrast.
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Op dit moment staan de eerste twee afleveringen, dus je kunt nog gewoon bij aflevering 1 instappen. Dat vertelt het verhaal van een manuscriptendief die heel veel moeite deed om zoveel mogelijk ongepubliceerde boeken in handen te krijgen. Maar wat waren zijn beweegredenen?
Luisteren en abonneren: Podimo, website
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht