🎙🎧De Podcastlijst #16 - How I Built This with Guy Raz

#16・
623

abonnees

143

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
18 december · Editie #16 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
De laatste normale woensdag van het jaar zit er alweer bijna op en ik heb een kersverse podcasttip voor je. Of eigenlijk: Dimitry Vleugel heeft een podcasttip voor je. Hij is de man achter de site Androidworld en is “druk met veel dingen ook in PR en Marketing”.

How I Built This with Guy Raz
Soort podcast: Engelstalige documentaires
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: Wisselend, maar gemiddeld een klein uur
Officiële omschrijving: “Guy Raz dives into the stories behind some of the world’s best known companies. How I Built This weaves a narrative journey about innovators, entrepreneurs and idealists—and the movements they built.”
Waarom je volgens Dimitry zou moeten luisteren: “Leuk en vooral leerzaam hoe grote bedrijven zijn ontstaan. Het is inspirerend om te horen hoe ze met problemen omgingen. Waar de oplossingen vandaan kwamen en welke fouten ze maakten. Voor iedereen die zelf onderneemt of wil gaan ondernemen zitten er heel veel ‘ow ja”-momenten in.“
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Dimitry tipt de aflevering over meditatie-app Headspace van 23 septemer 2019. Het is volgens hem een "perfect voorbeeld hoe je als ondernemer een andere afslag kan nemen en daar het succes kan vinden”.
Luisteren en abonneren: AppleGoogleStitcher, website
De Podcastlijst heeft geen Kerstvakantie
Ook al is het volgende week woensdag Eerste Kerstdag, de Podcastlijst is er gewoon. Even voor vijven, terwijl de voorbereidingen voor het Kerstdiner in volle gang zijn, heb ik een nieuwe podcasttip voor je. Dan heb je in ieder geval een alternatief voor het luisteren naar de Top 2000 ;-). Heb je een mooie tip voor de Kerstvakantie? Vul het formulier in!
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht