Bekijk profielpagina

🎅🏻🎧De Podcastlijst #17 - De wereld van Jan de Man

Revue
 
 
25 december · Editie #17 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Om te beginnen: een Vrolijk Kerstfeest! Ondanks dat het Eerste Kerstdag is, is het ook gewoon woensdag, en dus heb ik een kerstcadeautje voor je: een nieuwe podcasttip.
Aangezien de Kerst de tijd is waarin de meeste mensen wat extra aandacht hebben voor hun familie, heb ik tip uitgekozen die mijn broer Tibor instuurde. In het formulier vulde hij in: “Ik ben door mijn broertje aangestoken met het podcastvirus. Ideaal als ik van of naar werk ga, in het OV of in de auto.” Daarbij tipte hij een korte serie die zich perfect leent om tijdens de feestdagen of kerstvakantie te beluisteren.

De wereld van Jan de Man
Soort podcast: Nederlandstalig waargebeurd verhaal
Frequentie: Serie van 5 afleveringen die al volledig online staat
Lengte van een aflevering: 30 minuten
Officiële omschrijving: “Als jongen droomde hij ervan om een ‘Navy Seal’ te worden, een held. Maar Jan de Man werd uiteindelijk crimineel. Jan de Man is een pseudoniem, want dit is geen fictie. Deze podcast gaat over de stressvolle wereld achter de drugscriminaliteit en waarom Jan niet zomaar kan vertellen waarom hij eruit is gestapt. Een waargebeurd verhaal van radiomaker Romanee Rodriguez voor Het Zuidelijk Toneel.“
Waarom je volgens Tibor zou moeten luisteren: “Een mooie productie over het Brabantse drugscircuit waarin Jan actief was. Heerlijk Brabants ook.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het is een korte serie waarin een compleet verhaal wordt verteld. Gewoon bij het begin beginnen en lekker bingeluisteren tijdens de Kerstvakantie dus.
Luisteren en abonneren: Spotify, Applewebsite
Op naar 2020!
Dat was het voor De Podcastlijst dit jaar. Verwacht geen jaaroverzichten en terugblikken, maar wel de belofte dat je vanaf 1 januari 2020 weer wekelijks een podcasttip in je mailbox vindt.
Fijne Kerst nog, goede jaarwisseling en veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht