Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #19 - Wat Schaft de Podcast

Revue
 
 
8 januari · Editie #19 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Na de Kerstvakantie is het gewone leven weer begonnen en zie je ook veel podcasts terugkeren van een korte winterstop. Mocht je desondanks op zoek zijn waar wat nieuws, dan ik heb een weer een verse tip voor je, ingestuurd door Carolien Vader van Bladendokter.nl.
Het is een podcast met een woordgrapje met het woord podcast in de titel. Iets dat in mijn ogen in 2005 nog wel geinig was, maar nu echt niet meer kan. Ik heb me daar echter overheen gezet voor deze editie ;-).

Wat Schaft de Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Maandelijks
Lengte van een aflevering: Drie kwartier
Officiële omschrijving: “Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends.”
Waarom je volgens Carolien zou moeten luisteren: “In ‘Wat schaft de Podcast’ praten twee foodies over hun passie: lekker eten. Jeroen Doucet en Jonas Nouwen zijn geen culinaire professionals, mar werken allebei in media en marketing. Ze koken dus vooral thuis, en voor hun eigen plezier. Ook reizen ze veel en gaan ze vaak de deur uit. Ze vertellen vol overgave over hun perikelen in de keuken en de trends die ze oppikken. In elke aflevering staat een thema centraal. Denk: pizza, de Mexicaanse keuken, of Ramen. En elke aflevering wordt er ook een bijpassende cocktail geserveerd. De podcast heeft een goede site met recepten, adressen, en uitgebreide links en verwijzingen. Met Wat schaft de Podcast kun je je als beginnend of ervaren kookliefhebber helemaal verdiepen. ”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Carolien tipt de aflevering over pizza. “Deze aflevering is wat toegankelijker qua onderwerp en bevat heel erg veel tips om thuis zelf pizza te maken.” Ik weet wel wat ik vanavond eet…
Luisteren en abonneren: SpotifyAppleGoogleStitcher, website
Oh, trouwens...
Komende week begint Trust Nobody weer. Voor als je geen idee hebt wat dat is: het is de podcast die ik samen met Mark Versteden en Nelleke Poorthuis maak over Wie is de Mol? We beginnen aan ons derde seizoen, na een bizarre groei in het tweede seizoen en ik ben benieuwd wat dit jaar ons brengt. Ik kan in ieder geval niet wachten om weer achter de microfoon te kruipen komend weekend!
En tot slot de wekelijks oproep: luister je zelf naar een podcast die niet zou misstaan in De Podcastlijst. Stuur hem in via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht