Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #24 - Daders

Revue
 
 
26 februari · Editie #24 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Editie 24 van de Podcastlijst alweer! Voor de 25e editie, volgende week, kom ik voor de afwisseling weer een keer zelf met een tip, maar voor de week daarna kan ik weer een verse podcasttip gebruiken. Waar luister jij op dit moment naar? Laat het even weten via dit formulier.
Onder andere Linda Boender, die naar eigen zeggen podcastverslaafd is, gebruikte het formulier, en tipte een podcast…

Daders
Soort podcast: Nederlandstalige interviews
Frequentie: Alle afleveringen staan al online
Lengte van een aflevering: Drie kwartier
Officiële omschrijving: “In de podcast Daders spreekt Cas de Jong (EenVandaag) met moordenaars, ex-TBS'ers en andere zware criminelen. Hoe kwamen zij tot hun gruwelijke daad? Hebben ze spijt? En waarom moet de maatschappij hen nog een tweede kans geven?”
Waarom je volgens Linda zou moeten luisteren: “Cas de Jong spreekt in deze podcast met moordenaars, ex-tbs'ers en ander zware criminelen. Heftige en onwaarschijnlijke verhalen komen naar voren in de gesprekken die Cas de Jong op sublieme wijze voert. Intens en diepgaand, waarbij de Jong een zeer goede luisteraar en vragensteller blijkt!”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het zijn losse verhalen/interviews per afleveringen en Linda heeft geen favoriet, dus je kunt zelf kiezen waar je begint. Aflevering 7 is een terugblik op de zes gesprekken, dus dat is misschien niet handig als kennismaking…
Luisteren en abonneren: Spotify, AppleGoogleStitcherwebsite
Stuur de podcastlijst door!
Voor zowel podcasts als nieuwsbrieven geldt: mond-tot-mond-reclame is de manier om nieuwe te ontdekken. Dus stuur deze nieuwsbrief door naar je podcastluisterende vrienden of deel een link naar de site op social media. Zo kunnen meer mensen genieten van een wekelijkse podcasttip!
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht