Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #30 - KoffieCo

Revue
 
 
15 april · Editie #30 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Vorige week vroeg ik om podcasttips voor in deze gekke coronatijden. In mijn bak ingezonden tips vond ik een podcast die helemaal draait om geneeskunde. Een beroepsgroep die - altijd al, maar zeker op dit moment - een gigantische bijdrage aan onze samenleving. Het mooie is dat de makers ook tijdens de coronacrisis gewoon doorgaan, over corona uiteraard. Linda tipte deze podcast.

KoffieCo
Soort podcast: Nederlandstalige gespreks- en interviewpodcast
Frequentie: Tweewekelijks
Lengte van een aflevering: 10-45 minuten
Officiële omschrijving: “Interviews met de meest inspirerende artsen van Nederland! De medisch specialist en AIOS op de koffie bij de coassistent.”
Waarom je volgens Linda zou moeten luisteren: “In de podcast KoffieCo praten geneeskundestudenten Tiara, Tessa en Doris met medisch specialisten. De dames zijn heel enthousiast, soms wel eens te enthousiast, maar ze stellen heel goede vragen. De gesprekken zijn afwisselend, leuk en na afloop heb je een goede indruk van het vakgebied van de medisch specialist. Soms maken ze een special over een onderwerp, ik heb er gister een geluisterd over rouw. Indrukwekkend!”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Linda heeft geen voorkeur en vond alle afleveringen interessant, maar mocht je het een beetje actueel willen houden: de laatste twee afleveringen zijn specials over corona.
Luisteren en abonneren: Spotify, AppleGoogleStitcher, website
Deel De Podcastlijst met je vrienden
Voel je vrij om De Podcastlijst door te sturen naar anderen die deze podcast mogelijk interessant vinden. Hoe meer mensen deze nieuwsbrief bereikt, hoe meer aandacht er is voor alle mooie podcasts die er worden gemaakt. Heb jij een podcasttip die niet zou misstaan in één van de volgende edities? Stuur hem in! Nog even voor de duidelijkheid: ik zoek tips van luisteraars, niet van de makers zelf.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht