Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #33 - Rabbit Hole

Revue
 
 
6 mei · Editie #33 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Opnieuw een gekke week door Bevrijdingsdag gisteren, maar het is weer woensdagmiddag en dat betekent een verse podcasttip in De Podcastlijst. Hij is ingestuurd door Remco Bron, die vertelt één van luisteraars van mijn eerste podcast uit 2005 te zijn. Bijzonder, want ik heb er destijds niet meer dan 100 mensen mee bereikt. Hij luistert nu naar kwalitatievere podcasts blijkt, want hij heeft een mooie miniserie van The New York Times voor je.

Rabbit Hole
Soort podcast: Engelstalige documentaire
Frequentie: Het is een korte serie van drie afleveringen die al volledig online staat.
Lengte van een aflevering: Een half uur
Officiële omschrijving: “What is the internet doing to us? The Times tech columnist Kevin Roose discovers what happens when our lives move online.”
Waarom je volgens Remco zou moeten luisteren: “Nieuwe podcast over wat het internet doet met mensen, vooral op het gebied van gedragsverandering en radicalisering (nog maar 1 aflevering maar ik ben al hooked). De podcast voelt een beetje als Super Tech Support van Reply All.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De serie vertelt één verhaal in drie afleveringen. Niks is verplicht, maar ik zou gewoon bij het begin beginnen.
Luisteren en abonneren: Spotify, AppleGoogle, Stitcherwebsite
Stuur je tip in voor volgende week
Volgende week wil ik heel graag jouw podcasttip delen met de lezers van De Podcastlijst. Dus stuur hem nu in via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht