Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #34 - Alles Onwijs Eerlijk: puberdagboekpodcast

Revue
 
 
13 mei · Editie #34 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het is alweer woensdagmiddag en dat betekent dat ik een verse podcasttip voor je heb. De podcast van deze week is ingestuurd door Thijs de Jong:“Podcastliefhebber. Vader van 2. Nu de godganse dag thuis, waardoor ik nog meer podcasts luister.”

Alles Onwijs Eerlijk: puberdagboekpodcast
Soort podcast: Nederlandstalige voorleespodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: Een kwartiertje
Officiële omschrijving: “Ik ben Ronald Venema en ik heb heel veel dagboeken. Die ga ik allemaal verpodcasten. Te beginnen met m’n dagboek uit 1992/1993. Van toen ik 14 was en over ALLES ONWIJS EERLIJK schreef. Hoe ik verlangde naar hetzelfde haar als Kurt Cobain van Nirvana, maar op het voetbalveld werd uitgescholden voor Arnie. Hoe ik aan snuiftabak uit Oostenrijk kwam zodat ik eigenlijk een soort van kon roken in de klas. En hoe ik, ook al was ik al mijn hele leven klein voor mijn leeftijd, hoopte eindelijk eens een keer te gaan tongen.“
Waarom je volgens Thijs zou moeten luisteren: “Wie wil er niet stiekem iemands dagboek lezen? Of in dit geval: aanhoren. Het is een vent die, volgens mij vanaf zijn zolderkamer, doodeenvoudig zijn puberdagboeken van 1992/1993 zit voor te lezen. Een beetje ala wat ze soms bij ‘Echt gebeurd’ doen. Maar dan dus van hem alleen. Hij geneert zich nergens voor, zo lijkt (luister aflevering 5!!). Ik ben erg benieuwd waar deze bijdragen heengaan!”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Bij de eerste aflevering, want het is een lopend verhaal. "Maar misschien kun je ze ook wel door elkaar luisteren”, aldus Thijs. En als ik hem zo hoor moet je sowieso aflevering 5 beluisteren…
Luisteren en abonneren: Spotify, Apple
De tiplijn staat open
Twijfel niet langer en stuur gewoon meteen even jou favoriete podcast in via dit formulier. Wie weet deel ik hem volgende week met honderden podcastliefhebbers.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht