🎙🎧 De Podcastlijst #37 - James Acaster's Perfect Sounds

#37・
623

abonnees

143

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat De Podcastlijst jouw e-mailadres zal ontvangen.

Revue
 
 
3 juni · Editie #37 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Na vandaag is het voor even gedaan met het mooie weer en dus kun je weer gewoon binnen podcasts gaan beluisteren… Eric Casteleijn kwam met een mooie tip!

James Acaster's Perfect Sounds
Soort podcast: Engelstalige humorpodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: 20-25 minuten
Officiële omschrijving: “James Acaster tries to convince comedians that 2016 is the greatest year for music, ever.”
Waarom je volgens Eric zou moeten luisteren: “In 2017 gingen er een aantal dingen mis in het leven van de Britse komiek James Acaster. Als reactie besloot hij een studie te maken van zoveel mogelijk muziek uit het voorafgaande jaar. In deze podcast bespreekt hij elke week met een andere gast of 2016 het beste jaar voor muziek ooit was. Luister als je een brede smaak in muziek hebt, want er komt van alles voorbij, en/of als je James’ gevoel voor humor kan waarderen..”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: In principe kun je elke aflevering zelfstandig beluisteren, maar er zijn pas zeven afleveringen dus begin gewoon bij het begin. Of zoals Eric zegt: “Als je een van de gast-komieken herkent, is dat misschien een goed beginpunt.”
Luisteren en abonneren: AppleBBC Soundswebsite
Volgende week jouw tip in De Podcastlijst?
Stuur dan nu je favoriete podcast in. Je eigen podcast (of die van je werk) insturen heeft overigens geen zin. Het gaat bij De Podcastlijst om tips van luisteraars, niet om het promoten van je podcast ;-).
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht