Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #38 - en dan nu reclame

Revue
 
 
10 juni · Editie #38 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Mijn week bevat redelijk wat vaste ijkpunten. Op vrijdag komen een aantal podcasts waar ik graag naar luister online, op zondag verstuur ik een nieuwsbrief, op maandag (of bij een Belgisch seizoen op donderdag) publiceren we Trust Nobody en op woensdag stel ik een nieuwe podcastlijst samen.
Hopelijk is het ontvangen van De Podcastlijst en dus nieuwe luisterinspiratie opdoen inmiddels ook een vast ijkpunt in je week. Deze week heb ik uiteraard weer een nieuwe podcasttip voor je, ingestuurd door Kaylee Heemskerk.

en dan nu reclame
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Maandelijks
Lengte van een aflevering: 30-45 minuten
Officiële omschrijving: “Jij zapt of klikt waarschijnlijk dagelijks weg voor reclame… wij niet, wij hebben er zelfs een podcast over gemaakt.”
Waarom je volgens Kaylee zou moeten luisteren: “En dan nu reclame is een podcast over (je raadt het niet) reclame! Dat klinkt heel saai en stom, want waarom zou je een podcast over reclame willen maken als dat juist hetgene is wat iedereen het liefste vermijd op de radio? Nou, omdat reclames heel interessant zijn! Als je een beetje van marketing houdt, is deze podcast een must-listen. Iedere maand bespreken Emke Douwe en Freek de meest opvallende reclames van de afgelopen maand.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Er zijn pas vier afleveringen, dus in principe kun je snel ‘bijluisteren’. Kaylee tipt aflevering twee: “Omdat in deze aflevering nog geen corona crisis te horen is en je na het beluisteren van die podcast beter snapt wat corona voor effect heeft op reclame uitingen. ”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify
Stuur nu jouw podcasttip in
Wacht niet tot straks of morgen, maar klik nu op deze link en tip jouw favoriete podcasts zodat ik hem kan delen met de ruim 600 lezers van De Podcastlijst.
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht