Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #46 - ‎Missing Richard Simons

Revue
 
 
12 augustus · Editie #46 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Ik hoop dat je er weer klaar voor zit, want ik heb een nieuwe podcasttip voor je. En deze week wil ik iets nieuws proberen: als je de podcast van deze week hebt geluisterd, reageer dan even op deze mail met wat je er van vindt. Ik wil kijken of ik die reacties weer kan gebruiken in een volgende nieuwsbrief.
De tip van deze week is afkomstig van Koen Maas, die met een podcast kwam die inmiddels drie jaar oud is, maar nog steeds de moeite waard.

Missing Richard Simmons
Soort podcast: Engelstalige documentaire
Frequentie: De hele serie staat al online
Lengte van een aflevering: Een half uur
Officiële omschrijving: “On February 15, 2014, fitness guru Richard Simmons disappeared. He stopped teaching his regular exercise class at Slimmons, cut off his closest friends, and removed himself from the public eye after decades as one of the most accessible celebrities in the world. Nobody has heard from him - and no one knows why he left. Filmmaker Dan Taberski was a Slimmons regular and a friend of Richard’s. Missing Richard Simmons is Dan’s search for Richard - and the deeper he digs, the stranger it gets. Listen to the podcast The New York Times calls “a cultural phenomenon."”
Waarom je volgens Koen zou moeten luisteren: “Omdat hij niet bovenaan staat tussen de usual suspects in de hitlijsten, maar wel erg goed gemaakt is. Het is een zoektocht van een vriend naar een van de markantste televisiepersoonlijkheden van Amerika, die na zijn succesvolle jaren als fitnessgoeroe in de 80s en 90s van de ene op de andere dag verdwijnt.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Begin gewoon bij aflevering 1, want het is één verhaal. Let wel even op dat er ook allerlei trailers e.d. in de podcastfeed staan. Je moet even zoeken naar ‘1: Where’s Richard? | Missing Richard Simmons’.
Luisteren en abonneren: Apple, GoogleSpotify, Stitcherwebsite
Volgende week jouw podcasttip in De Podcastlijst
Wees als Koen en wacht niet langer: stuur je podcasttip nu in.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht