Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #51 - Gewoon Seks

Revue
 
 
23 september · Editie #51 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het is woensdagmiddag en dat betekent: tijd voor een nieuwe editie van De Podcastlijst. Vorige week tipte Alex de podcast van Het Klokhuis. Hierop zijn geen reacties van andere lezers binnengekomen, dus we gaan meteen door met de tip van deze week. Die komt van Anne.

Gewoon Seks
Soort podcast: Nederlandstalige interviewpodcast
Frequentie: Wisselend, maar tussen twee afleveringen zit één tot enkele maanden
Lengte van een aflevering: Tussen de 45 en 75 minuten
Officiële omschrijving: “In Gewoon Seks praat ik met mensen over seks, omdat dat hun werk is, of hobby, omdat ze iets bijzonders leuk vinden of een spannend verhaal te vertellen hebben.”
Waarom je volgens Anne zou moeten luisteren: “Elke aflevering wordt een gast geïnterviewd over een onderwerp dat iets met seks te maken heeft. Daarbij kun je denken aan polyamorie, parenclubs, fetisjes maar ook dingen waar ik niet wist dat ze bestonden, zoals een sextoytester. Mickey interviewt iedereen heel open en geïnteresseerd, en is ook niet bang iets over zijn eigen privéleven te vertellen, waardoor de podcasts erg interessant zijn om naar te luisteren. ”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Anne tipt de aflevering van 4 maart van dit jaar. "Eén van de indrukwekkendste verhalen vond ik die van Pim, een jonge jongen die vertelt hoe het is om te leven met HIV”, zegt ze daarover.
Luisteren en abonneren: Apple, GoogleSpotifyStitcher
Heb je Gewoon Seks beluisterd?
Stuur me een reactie met wat je ervan vond, dan deel ik die volgende week. Daarnaast kun je uiteraard nog steeds jouw podcasttip insturen!
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht