Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #52 - Duister de Podcast

Revue
 
 
30 september · Editie #52 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Omdat ik merk dat er nauwelijks reacties komen op de tips heb ik besloten om te stoppen met het wekelijks openen met reacties op de podcast die de week ervoor is getipt. Het was een leuk experiment, zullen we maar zeggen…
Ik heb uiteraard wel een verse tip voor je, ingestuurd door Danique.

Duister de Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige truecrime
Frequentie: Tweewekelijks
Lengte van een aflevering: Ergens tussen de één en twee uur
Officiële omschrijving: “De podcast waarin hosts Daphne en Kimberly je meenemen in de Duistere wereld van true crime en paranormale zaken.”
Waarom je volgens Danique zou moeten luisteren: “Duister staat voor Demonen, Uitzonderlijk Interessante Sterfgevallen, Tragedies e.a Rottigheid. In deze spannende podcast vertellen Daphne en Kimberly elke aflevering één true crime verhaal over misdaad, mysteries en vermiste personen. Daarnaast wordt er ook elke aflevering één paranormaal verhaal verteld. Ik ben nog niet eerder zo'n spannende podcast tegen gekomen en met name in de laatste afleveringen heb ik een paar keer gegild door een special effect! Het blijft boeien.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: In principe zijn alle afleveringen los te beluisteren, maar volgens Danique het is leuk om bij de eerste te beginnen zodat je weet waar ze het over hebben als ze terug refereren naar een eerdere aflevering.
Luisteren en abonneren: Apple, GoogleSpotify, website
Tot slot
Heb je een podcast gehoord waarvan je denkt dat anderen hem ook leuk vinden? Stuur je podcasttip nu in.
De laatste tijd worden er weer ontzettend veel podcasts getipt door de makers zelf (of door mensen die op een andere manier direct betrokken zijn bij een podcast). Hoe mooi deze podcasts vaak ook zijn: de podcastlijst is bedoeld als middel om luisteraars tips te laten delen met andere luisteraars. Het insturen van podcasts ter promotie heeft dus geen zin (maar je kunt me altijd mailen als je wilt adverteren 😉).
Voor nu: veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht