Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #58 - Darknet Diaries

Revue
 
 
18 november · Editie #58 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Editie 58 alweer van De Podcastlijst. Om te zorgen dat ik er nog 58 kan maken, kan ik nog wel wat tips gebruiken. Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen in soorten podcasts en ook te switchen tussen Engelstalig en Nederlandstalig. Dus heb je een podcast gehoord die een groter publiek verdient? Stuur hem dan nu in als podcasttip!
Voor deze editie deed Rob Verseijden dat. Hij is gespecialiseerd in gespecialiseerd in Industriële Cyber Security en denkt dat deze podcast wat meer zien over deze wereld die voor velen verborgen blijft.

Darknet Diaries
Soort podcast: Engelstalige documentaires
Frequentie: Tweewekelijks
Lengte van een aflevering: Variërend van een half uur tot anderhalf uur
Officiële omschrijving: “Explore true stories of the dark side of the Internet with host Jack Rhysider as he takes you on a journey through the chilling world of hacking, data breaches, and cyber crime.”
Waarom je volgens Rob zou moeten luisteren: “Deze podcast behandelt verschillende cyber security gerelateerde onderwerpen en legt begrijpelijk verschillende aspecten over (cyber) security uit. Bijvoorbeeld hoe een informatielek ontstaat, hoe criminelen anderen het leven zuur maken, hoe overheden cruciale systemen elders proberen te verstoren, hoe criminele netwerken worden opgerold en meer. Voor ieder die beter wil begrijpen waarom privacy essentieel is en dat je wel degelijk wat te beschermen hebt.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Je kunt de afleveringen in principe los van elkaar beluisteren. Rob tipt ‘Jeremy from Marketing’ van 16 april 2019. “Deze aflevering gaat over een pentester die is ingehuurd om de beveiliging van een bedrijf te testen, maar al doende ontdekt dat hij eindelijk te maken heeft met een bedrijf dat de zaken beter op orde heeft en daardoor in hilarische situaties beland”, zegt Rob hierover.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Stitcher, website
Stuur deze nieuwsbrief vooral door!
Iedere podcastluisteraar is regelmatig op zoek naar nieuwe podcasts. Help ze podcasts te ontdekken door deze nieuwsbrief door te sturen of een keer over het bestaan van De Podcastlijst op social media / in een WhatsApp-groep.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht