Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #60 - Maarten van Rossem - De Podcast

Revue
 
 
9 december · Editie #60 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Voor deze editie tipte Michael Derison een podcast. Hij is door corona podcasts gaan luisteren, omdat hij dagelijks een uurtje met de hond gaat wandelen sinds hij thuiswerkt. Dit is één van zijn favorieten.

Maarten van Rossem - De Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: Ongeveer drie kwartier
Officiële omschrijving: “Maarten van Rossem geeft op geheel eigen wijze commentaar op de ontwikkelingen in de wereld. Van de ‘losgeslagen gek in het Witte Huis’ Donald Trump tot aan advies welke stewardessen van KLM je het beste kunnen helpen. Onder leiding van presentator Tom Jessen passeert de wereld de revue.”
Waarom je volgens Michael zou moeten luisteren: “Ik heb zelden bij een podcast dat ik hardop moet lachen om wat er gezegd wordt. Maarten van Rossem heeft zo'n droge humor, dat ik vaak spontaan onderweg in de lach schiet. Mensen die me op dat moment zien, kijken we me wat vreemd aan. Stiekem vind ik dat hilarisch. ”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Volgens Michael kun je het beste beginnende bij de nieuwste aflevering. “Het gaat vaak over de actualiteit en de mening van Maarten daarover. Dan is het goed om met de laatste aflevering te beginnen. Dan zit je helemaal in het moment zeg maar”, zegt hij daarover.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Ik zoek nog naar een podcasttip voor volgende week
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht