Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #62 - Staatsgeheim

Revue
 
 
23 december · Editie #62 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het is kerstvakantie en we zitten een lockdown, een beter moment voor een fijne fictiepodcast is er volgens mij niet. Tiffany tipte de Nederlandse productie Staatsgeheim, die je eigenlijk gewoon gehoord moet hebben.

Staatsgeheim
Soort podcast: Nederlandstalige fictie
Frequentie: Alle afleveringen (4 stuks om precies te zijn) staan al online
Lengte van een aflevering: Een klein half uur
Officiële omschrijving: “Voor een sociaal podcastexperiment wordt student Max samen met een wildvreemde 21 dagen de wildernis ingestuurd. De werkelijke aanleiding voor het experiment blijkt echter anders dan gedacht. Dit is een podcast die nooit gemaakt had mogen worden.”
Waarom je volgens Tiffany zou moeten luisteren: “Het is zo goed gemaakt dat je niet door hebt dat het niet echt is. Spannend, hele goede acteurs, originele manier van het vertaal vertellen, actueel. Ga dit luisteren. Er zijn maar 4 afleveringen, dus ik had het in een dag gebinged.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het is één verhaal dat is opgedeeld in vier afleveringen, dus begin gewoon bij aflevering één.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Fijne Kerst!
Volgende week is er uiteraard nog een laatste editie van De Podcastlijst voor dit jaar. Misschien wel met jouw podcasttip erin. Deel hem dus snel via dit formulier.
Heb je tijdens de Kerstvakantie behoefte aan meer podcasttips? Op de site van De Podcastlijst heb ik, na wat technische problemen, het overzicht van alle eerdere tips bijgewerkt.
Voor nu: Fijne Kerstdagen en veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.