Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #63 - Trust Nobody

Revue
 
 
30 december · Editie #63 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Dit is de laatste editie van De Podcastlijst van dit jaar alweer en het is voor mij een beetje akward om deze tip te delen. Er is namelijk een podcast ingestuurd die ik zelf maak… Omdat tips nou eenmaal tips zijn en het toch echt lezer Rob Verseijden is die hem instuurde (en niet ikzelf), deel ik hem toch gewoon…

Trust Nobody
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Twee afleveringen per week tijdens Wie is de Mol?
Lengte van een aflevering: Ongeveer een uur
Officiële omschrijving: “Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol?. Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering van Wie is de Mol? van die week na en duiken ze in de theorieën van molloten.”
Waarom je volgens Rob zou moeten luisteren: “Trust Nobody is een gezellige podcast met liefde gemaakt door drie enthousiaste molloten voor andere molloten. Nog geen molloot? Geen probleem, dat word je met het luisteren van deze podcast vanzelf. Je bent dus gewaarschuwd.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De voorbeschouwing voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? staat net online, dus begin daar lekker mee. Vervolgens is het advies van Rob: “Luister na het kijken van een aflevering Wie Is De Mol dé bijbehorende podcast en laat je gezellig meevoeren, gekmaken of compleet van het padje af helpen over puntensystemen, molacties, verborgen hints, leuke weetjes, aluhoedjes theorieën, sopsappige intermezzos, donderbliksems, mollotenstreken en meer.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Stitcher, website
Alvast een heel mooi 2021 gewenst!
Ook al duurt het jaar nog meer dan een dag, toch wil ik je alvast een fijne jaarwisseling en een mooi 2021 wensen. Dat er maar weer heel veel goede podcasts komen om naar te luisteren.
Stuur daarom vooral jouw podcasttip in via dit formulier en wie weet deel ik hem volgend jaar wel in De Podcastlijst!
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.