Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #65 - Dolly Parton's America

Revue
 
 
13 januari · Editie #65 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Als eerste mijn excuses voor de fout in de titel van de nieuwsbrief van vorige week. Ik kopieer altijd de vorige editie en pas dan de content aan, maar ik was vergeten de titel van de mail aan te passen…
Deze week weer een nieuwe tip, met de juiste titel erboven, ingestuurd door Mirjam.

Dolly Parton's America
Soort podcast: Engelstalige documentaire
Frequentie: De hele serie staat al online
Lengte van een aflevering: Ergens tussen een half uur en een uur
Officiële omschrijving: “In this intensely divided moment, one of the few things everyone still seems to agree on is Dolly Parton—but why? That simple question leads to a deeply personal, historical, and musical rethinking of one of America’s great icons. Join us for a 9-episode journey into the Dollyverse.”
Waarom je volgens Mirjam zou moeten luisteren: “Mooie luisterdocumentaire die je in negen afleveringen meeneemt in een aantal ‘rabbit holes’ over de muzikale carriere en het leven van Dolly Parton. Beetje feel-good, veel fijne weetjes, interessante maker en - jawel - Dolly komt zelf ook aan het woord. Goed moment om ‘m te luisteren, nu Dolly zelf in het nieuws is na haar schenking van 100 miljoen aan de ontwikkeling van een vaccin voor Covid-19. ”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Je kunt het beste aan het begin beginnen, want er wordt één groot verhaal vertelt door alle afleveringen heen. Een extra waarschuwing vooraf van Mirjam: “Hierna wil je de Smokey Mountains in Tennessee zelf bezoeken. ”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, Stitcher, website
Welke podcast moet ik volgende week delen?
Dat kun jij mede bepalen Stuur hem in via dit formulier en wie weet deel ik hem binnenkort wel in De Podcastlijst!
Neem alsjeblieft een beetje tijd om het formulier in te vullen. Ik krijg regelmatig tips met enkel “Gewoon een hele goede podcast” o.i.d., maar daar kan ik logischerwijs niet zoveel mee…
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.