Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #66 - Phasmophobia

Revue
 
 
20 januari · Editie #66 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Deze drukke nieuwsdag is een prima moment om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. En dat kan met de nieuwe podcastserie van de makers van De Blankenberge Tapes die ruim een jaar geleden in De Podcastlijst stond. Christine stuurde hem in.

Phasmophobia
Soort podcast: Nederlandstalige fictie
Frequentie: De hele serie van 5 afleveringen staat al online
Lengte van een aflevering: 20 minuten
Officiële omschrijving: “Als Raoul Flores en zijn vriendin gaan trouwen verrast zijn schoonvader hen met een enorm cadeau: een landhuis op het Vlaamse platteland. Hoewel het huis behoorlijk in verval is geraakt besluiten de geliefden er toch hun trouwerij te houden. In de dagen voor de bruiloft komen vrienden en familie langs om te helpen. Maar wanneer ze ’s nachts wakker worden gehouden door vreemde schimmen en geluiden, blijkt dat het huis meer voor ze verbergt dan ze lief is.”
Waarom je volgens Christine zou moeten luisteren: “Dit is de eerste podcast in hoorspelvorm die ik echt heel leuk vond. De acteurs hebben fijne stemmen en klinken authentiek. Ik had eerst niet door dat het een hoorspel was. Het verhaal bouwt zich goed op met een prachtige plottwist!”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De serie vertelt één verhaal, dus anders dan bij de eerste aflevering beginnen is geen optie.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Maak jij De Podcastlijst nog beter?
De Podcastlijst draait op de tips die lezers insturen, dus om deze nieuwsbrief nog beter te maken heb ik meer tips nodig. Deel een podcast die je hebt geluisterd en die een groter publiek verdient via dit formulier.
Daarnaast wordt De Podcastlijst beter van meer lezers, want dan zijn er meer mensen die een tip in kunnen sturen. Vertel je podcastluisterende vrienden en familie dus over het bestaan van deze nieuwsbrief via bijvoorbeeld WhatsApp of social media. Je kunt ook heel gemakkelijk deze nieuwsbrief forwarden naar anderen.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.