Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #67 - Praktijkvader Podcast

Revue
 
 
27 januari · Editie #67 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Ik heb vandaag een lekker podcastdagje, want vanochtend heb ik vier uur lang met een klant gebrainstormd over een podcastformat, vervolgens heb ik een uurtje gewandeld en ondertussen naar podcasts geluisterd en vanmiddag verstuur ik deze nieuwe editie van De Podcastlijst. Met een tip die Tijl instuurde.

Praktijkvader Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige interviewpodcast
Frequentie: Geen vast ritme
Lengte van een aflevering: Anderhalf uur
Officiële omschrijving: “Een podcast voor vaders! Inzichten, inspiratie en praktische tips om de vader te worden die jij wilt zijn. Inspirerend interviews met bekende en boeiende gasten. Stay tuned & pass it on!”
Waarom je volgens Tijl zou moeten luisteren: “Dit was eigenlijk de eerste podcast waar ik serieus naar ben gaan luisteren. Het zijn interviews over ouderschap, maar wel speciaal gericht op mannen. Een beetje in de zelfhulphoek, maar door de vele verschillende gasten en experts die hij interviewt wordt het afwisselend. Zoals hij het zelf zegt: ‘Voor alle vaders, aanstaande vaders, mannen in het algemeen of een ieder die met over hen wil weten.’ Ik ben dit als jonge vader gaan luisteren, maar ook gewoon als man heel interessant!”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het zijn allemaal losse interviews, maar Tijl tipt: “Eén van mijn favoriete was nummer 59: Beschikbaar zijn en grenzen stellen. Juist een vrouw die vanuit haar ervaring tips geeft aan (jonge) mannen” Daarnaast voegt hij toe: “Schrik niet van de laatste aflevering: een interview met kritische vragen over vaccinaties. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar er is keus genoeg.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Jij maakt De Podcastlijst
Het maken van De Podcastlijst is voor mij niet meer dan elke week een tip van een lezer pakken en die ombouwen tot een nieuwsbrief (en daarnaast zorgen dat het aantal lezers groeit). De rest van het werk doe jij als lezer: deel een podcast die je hebt geluisterd en die een groter publiek verdient via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.