Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #68 - Vraag het Gommers

Revue
 
 
3 februari · Editie #68 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Bij De Podcastlijst heb ik voor mijn gevoel inmiddels een soort hofleverancier. Lezer Rob Verseijden heeft de afgelopen tijd heel veel podcasttips ingestuurd en je hebt zijn tips al een aantal keer langs zien komen in de nieuwsbrief. Ook deze week komt de tip van Rob.

Vraag het Gommers
Soort podcast: Nederlandstalige vragenpodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: Een half uur
Officiële omschrijving: “Kees Dorresteijn stelt jouw coronavragen aan IC-arts en OMT-lid Diederik Gommers.”
Waarom je volgens Rob zou moeten luisteren: “Deze podcast van BNR Nieuwsradio stelt iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen gerelateerd aan Corona. Diederik Gommers probeert deze zo eenvoudig mogelijk te beantwoorden en geeft daarbij ook een beeld bij de uitdagingen waar de gezondheidszorg mee te maken heeft.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: In principe kun je gewoon de meest recente aflevering beluisteren voor de meest actuele vragen. Rob waarschuwt wel dat er soms referenties zijn naar eerdere afleveringen. “Het kan dus helpen wanneer je de afleveringen chronologisch luistert.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Voor jouw tip is ook plek
Ik probeer bij de selectie van ingestuurde tips af te wisselen is soorten, onderwerpen, vormen, talen en ook tipgevers. Misschien dat ik volgende keer wel jou tip deel. Stuur hem nu in via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.