Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #7 - Suske en Wiske: De Perfecte Podcast

Revue
 
 
16 oktober · Editie #7 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Editie zeven alweer van De Podcastlijst! Met uiteraard weer een nieuwe podcasttip. Deze keer is hij afkomstig van Scarlet die een bijzondere Nederlandse podcast tipte. Voor iedereen die is opgegroeid met de stripboeken van Suske en Wiske (of nog beter: voor iedereen die ze nog steeds leest!).

Suske en Wiske: De Perfecte Podcast
Soort podcast: Nederlandstalige interviews
Frequentie: Onregelmatig (gemiddeld één keer per maand)
Lengte van een aflevering: Ruim een uur
Officiële omschrijving: “Suske en Wiske bestaan bijna 75 jaar en hebben een rijke historie. Ik verslond de albums in mijn jonge jaren, maar hoe is het tegenwoordig met de strip gesteld? In deze reeks gesprekken praat ik met kenners, makers en verzamelaars over het verleden, heden en de toekomst van de strip.“
Waarom je volgens Scarlet zou moeten luisteren: "Iedereen is toch opgegroeid met Suske & Wiske? Wat een geweldige achtergrondinformatie, zo leuk en vol gevoel gemaakt! Pak je Suske & Wiske albums weer uit, kruip op de bank en lees ze dit keer met nóg meer plezier door alle achtergrondinformatie.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen:  Gewoon bij de eerste, want zoals Scarlet uitlegt: “Zo is de opbouw logisch en lekker overzichtelijk.” Tot nu toe heeft Koen Maas, die de podcast maakt, acht afleveringen online gezet.
Luisteren en abonneren: SpotifyAppleGoogleStitcherwebsite
Blijf tips insturen!
Ik heb sinds de start van De Podcastlijst al meer dan vijftig tips binnengekregen. Elke week blader ik door deze lijst om weer een podcast uit te kiezen. Ik zoek bewust naar een bepaalde afwisseling, dus de ene week pik er een vers binnengekomen tip uit; de andere keer eentje die een paar weken oud is. Het is essentieel dat er tips van lezers binnen blijven komen, dus stuur er vooral één in via dit formulier.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht