Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #71 - De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Revue
 
 
24 februari · Editie #71 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Deze prachtige lentedag sluit ik af met een actuele podcasttip. Over een paar weken gaan we naar de stembus en dus leek me deze politieke tip van Lisette wel toepasselijk.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: 45-60 minuten
Officiële omschrijving: “Politiek journalisten Joost Vullings (EenVandaag, AVROTROS) en Xander van der Wulp (NOS) nemen elke vrijdag de Haagse week door, met scherpe analyses, geruchten en voorspellingen.”
Waarom je volgens Lisette zou moeten luisteren: “Een podcast waarin politiek journalisten Joost Vullings (EenVandaag, AVROTROS) en Xander van der Wulp (NOS) de politieke beslommeringen in Den Haag bespreken. Klinkt wellicht wat saai, maar is het beslist niet! Met vaste rubrieken zoals De Wandelgangen (waarin ze met politici of andere Haagse hoofdpersonen spreken) en De Voorspelling (waarin ze voorspellen wat er de komende week gaat gebeuren en een heus puntensysteem bijhouden). Een laagdrempelige manier om op de hoogte te raken van wat er in het Haagse speelt.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het is een actuele podcast, dus de nieuwste aflevering is de beste om mee te beginnen. Lisette voegt daar aan toe: “Oude afleveringen blijven interessant, maar ik zou adviseren te beginnen bij de huidige aflevering en het vanaf dat moment te blijven volgen.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Uiteraard ontvang je volgende week weer een podcasttip
Misschien is het wel een podcast waar jij fan van bent. Vul dit formulier in om jouw podcasttip in te sturen voor De Podcastlijst.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.