Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #72 - Dossier AIVD

Revue
 
 
3 maart · Editie #72 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Eén van de hofleveranciers van De Podcastlijst is Rob Verseijden. Hij heeft inmiddels al een aantal tips ingestuurd en ook deze week heeft hij weer een interessante podcast voor je.

Dossier AIVD
Soort podcast: Nederlandstalige documentaire
Frequentie: Om de zoveel weken (geen vast ritme)
Lengte van een aflevering: 40-80 minuten
Officiële omschrijving: “Stel dat je mag rondsnuffelen bij de AIVD. Stiekem kijken wat onze Inlichtingen- en Veiligheidsdienst allemaal uitspookt. In deze spannende NPO Radio 1-podcast van de KRO-NCRV nemen we je mee achter de schermen. We spreken mensen die er werken, of gewerkt hebben, en duiken in hun geheimen en de opwinding die de job met zich meebrengt. En hoe belangrijk is het eigenlijk dat we zo’n inlichtingendienst hebben? Ontrafel samen met makers Wil van der Schans en Constant Hijzen de mysteries van de AIVD.”
Waarom je volgens Rob zou moeten luisteren: “De dienst AIVD heeft altijd wel een geheimzinnig imago gehad. Deze podcast geeft een interessant kijkje achter de schermen en de geschiedenis van de AIVD verteld door mensen die daar werken of gewerkt hebben.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: “Deze podcast is deels verhalend en bouwt door op de vorige afleveringen”, legt Rob uit. Gewoon bij aflevering 1 beginnen dus.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Volgende week ben jij aan de beurt
Heb jij een podcast gehoord waarvan meer mensen zouden moeten weten dat hij bestaat? Stuur hem dan nu in als podcasttip! Met een beetje geluk zie je hem volgende week terug in deze nieuwsbrief.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.