Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #75 - De Vogelspotcast

Revue
 
 
24 maart · Editie #75 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het einde van de woensdagmiddag betekent een nieuwe editie van De Podcastlijst. Voor het eerst in een paar weken voelde ik vandaag dat de lente is begonnen. Een prima moment voor deze podcasttip van Danique Peeters!

De Vogelspotcast
Soort podcast: Gesprekspodcast
Frequentie: Wekelijks
Lengte van een aflevering: Ruim een half uur
Officiële omschrijving: “De Vogelspotcast zorgt ervoor dat je vanaf nu wat vaker omhoog kijkt! Wereldrecordhouder vogels kijken Arjan Dwarshuis gaat wekelijks op vogelsafari met jeugdvriend Gisbert van Baalen, die nog geen kraai van een ekster kan onderscheiden. Samen ontdekken ze de meest uiteenlopende vogelsoorten, aangevuld met veel beginnersvragen en mooie anekdotes. Van de meest spannende natuurgebieden tot het park waar je dagelijks doorheen wandelt.”
Waarom je volgens Danique zou moeten luisteren: “Zoals de makers zelf schrijven: ‘De Vogelspotcast zorgt ervoor dat je vanaf nu wat vaker omhoog kijkt!’. De podcast wordt gemaakt door wereldrecordhouder vogels kijken Arjan Dwarshuis, en zijn jeugdvriend Gisbert van Baalen. Ze gaan op pad om vogels te kijken, en maken daar ter plekke geluidsopnames van hun gesprekken en bevindingen. Ik hield wel al van vogels kijken, maar door deze podcast ben ik nog enthousiaster geworden! Het is ook een gezellige podcast, alsof je mee op pad bent. Met humor, want Gisbert weet nog haast niks van vogels.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De podcast is pas net begonnen, dus je kunt kiezen uit drie afleveringen. Danique’s advies: “In principe kun je ze los luisteren, maar ik denk dat vanaf aflevering 1 het leukst is. Dan leer je de makers ook wat beter kennen en de basis van het vogels kijken.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Stuur nu jouw podcasttip in
Heb jij een podcast gehoord waarvan meer mensen zouden moeten weten dat hij bestaat? Stuur hem dan nu in als podcasttip!
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.