Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #76 - Gothrecht

Revue
 
 
31 maart · Editie #76 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Ik ben een weekje met vakantie (weertechnisch goed getimet, blijkt), maar dat betekent niet dat ik geen podcasttip met je kan delen. Die hoef ik immers niet zelf te bedenken, dat doe jij als lezer voor me. Deze week is het de beurt aan Menno Ribbelink.

Gothrecht
Soort podcast: Nederlandstalige fictie
Frequentie: Alle afleveringen (6 stuks) staan al online
Lengte van een aflevering: Ruim een half uur
Officiële omschrijving: “Gothrecht is een absurdistisch en fictief hoorspel met originele muziek. Het hoofdpersonage, een gothic vrouw genaamd Brinta (stem Georgina Verbaan), moet zich voor de liefde een weg banen uit het ‘Pierre Bokma-kantoorcomplex.”
Waarom je volgens Menno zou moeten luisteren: “Een episch en absurdistisch audiodrama geschreven door Pepijn Lanen (Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig). Met stemmen van o.a. Georgina Verbaan en Achmed Akkabi, en muziek van Faberyayo & Stippenlift. Dit hoorspel is een soort Game of Thrones meets The Office meets The Sound of Music en smaakt naar meer.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Hier in Menno duidelijk over: “Het is een verhaal met een kop, een middenstuk en een staart. Dus netjes bij het begin beginnen.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Volgende week jouw tip in deze nieuwsbrief?
Heb jij een podcast gehoord die een groter publiek verdient? Stuur hem dan nu in als podcasttip en wie weet deel ik hem volgende week in De Podcastlijst.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.