Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #77 - Mathilde's Mysterie

Revue
 
 
7 april · Editie #77 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Het is al dagenlang prima weer om binnen te zitten en naar podcasts te luisteren. Daarom heb ik een podcast uitgekozen die je kunt bingeluisteren, ingestuurd door Niels Damen.

Mathilde's Mysterie
Soort podcast: Nederlandstalige true-crime
Frequentie: Alle afleveringen (6 stuks) staan al online
Lengte van een aflevering: Een klein halfuur
Officiële omschrijving: “In 1977 wordt de bekende societydiva Mathilde Willink dood aangetroffen in haar hemelbed. Zelfmoord, is de conclusie van de politie. Maar veel van haar vrienden hebben hier nooit in geloofd. In de zesdelige true crime podcastserie ‘Mathilde’s Mysterie’ duiken journalisten Lammert de Bruin en Babs Assink (makers van ‘De Showbizzmoord’) in deze geruchtmakende zaak vol intriges. Is Mathilde’s dood zelfmoord of toch moord?”
Waarom je volgens Niels zou moeten luisteren: “Het is een spannend en meeslepend verhaal over de dood van societydiva Mathilde Willink (uit 1977) dat je regelmatig laat twijfelen en doet wankelen. Een serie afleveringen waarbij het moeilijk is te stoppen en nog even in je brein blijft voortkabbelen omdat dit mysterie blijft knagen en omdat het een zaak is vol intriges en belangen. Is het zelfmoord of toch moord? Omdat er gebruik wordt gemaakt van echte fragmenten van Mathilde komt dit extra dichtbij.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het is één verhaal, verdeeld over zes afleveringen. Of zoals Niels het treffend zegt: “Je mist de inleiding van het verhaal als je niet vanaf de start luistert.”
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
De editie van volgende week is nog leeg
Dus stuur nú jouw podcasttip in, dan kan ik hem volgende week delen met de lezers van deze nieuwsbrief.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.