Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #78 - Lang verhaal kort

Revue
 
 
14 april · Editie #78 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Een opvallende trend is dat er steeds meer korte podcasts worden gemaakt. Die kun je even snel tussendoor luisteren, eventueel als onderdeel van een playlist. Jasper tipte er één: de kortste podcast in De Podcastlijst ooit.

Lang verhaal kort
Soort podcast: Nederlandstalige nieuwspodcast
Frequentie: Elke werkdag
Lengte van een aflevering: 5 minuten
Officiële omschrijving: “Lang verhaal kort vertelt wat jij moet weten over een actueel onderwerp, om het nieuws erover beter te kunnen volgen. Elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten.”
Waarom je volgens Jasper zou moeten luisteren: “Het is een super fijne korte podcast. Iedere dag krijg je een soort uitleg podcast over een een actueel onderwerp. Lekker laagdrempelig en fijne om bepaalde nieuwszaken wat beter te begrijpen. En lekker kort, dus je hebt altijd wel tijd om ‘m tussendoor even aan te zetten. Wat ik zelf ook erg tof vind is dat het ook een klein audioverhaal is. Er gebeurt veel en dat luistert lekker weg.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Dat maakt eigenlijk niet heel veel uit, maar de recentere afleveringen zijn uiteraard het meest actueel.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
En nu ben jij weer aan de beurt
Klik op deze link en stuur de podcast in waarvan jij vindt dat meer mensen hem zouden moeten luisteren. Wie weet deel ik hem dan volgende week via De Podcastlijst.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.