Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #79 - The Edge of Sleep

Revue
 
 
21 april · Editie #79 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Mathijs heeft een tijdje geleden de tijd genomen om dit formulier in te vullen en daarmee een podcast te tippen. En die tip deel ik deze week met je in editie nummer 79 alweer van deze nieuwsbrief.

The Edge of Sleep
Soort podcast: Engelastalige fictie
Frequentie: Alle afleveringen (8 stuks) staan al online
Lengte van een aflevering: Een half uur
Officiële omschrijving: “When a night watchman finishes his shift at work, he is terrified to discover that everyone in the world who went to sleep the previous night has died. Now he and a band of survivors must stay awake and uncover the secret of this global epidemic, before they fall asleep.”
Waarom je volgens Mathijs zou moeten luisteren: “The Edge Of Sleep is een spannend (fictie)verhaal waarin mensen plotseling komen te overlijden wanneer zij gaan slapen. Het is aan de hoofdpersonen om wakker te blijven en erachter te komen wat er aan de hand is. En zoals in het echt met slaaptekort wordt ook het verhaal steeds hallucinanter…”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Het is een chronologisch verhaal dus begin met de eerste aflevering.
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
Wil je meer tips? Dan heb ik een tip voor je!
Met De Podcastlijst ontvang je iedere week een podcasttip. En doordat lezers de tips insturen, zijn de podcasts die voorbij komen ook nog eens heel erg afwisselend.
Mocht je aan één tip per week geen genoeg hebben, dan wil ik je de nieuwsbrief ‘Heb je nog een podcasttip?’ van Lieven Heeremans aanbevelen. Elke week deelt Lieven een losse aflevering en een volledige podcast. Je kunt je gratis abonneren via deze link.
Veel luisterplezier,
Elger
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.