Bekijk profielpagina

🎙🎧De Podcastlijst #8 - Ik Ken Iemand Die

Revue
 
 
23 oktober · Editie #8 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Editie 8 alweer van De Podcastlijst met deze week weer een podcast over een compleet onderwerp dan vorige week. Speciaal voor alle (jonge) ouders of stellen die bezig zijn met hun kinderwens: een tip van Tessy (36 jaar oud, docente op een ROC in Rotterdam).

Ik Ken Iemand Die
Soort podcast: Nederlandstalige gesprekspodcast
Frequentie: Maandelijks
Lengte van een aflevering: Ruim een uur
Officiële omschrijving: “Ik Ken Iemand Die… een podcast maakt over opvoeden, kinderen en ouderschap en al het zoet en bitter dat daarbij komt kijken. En dat is Nynke de Jong. Samen met haar vrienden - de schrijvers Alex van der Hulst en Hanneke Hendrix - interviewt ze experts om superhandige opvoedtips te ontfutselen. En ze delen natuurlijk sterke ‘Ik ken iemand die…’ verhalen met elkaar. Heb jij er ook eentje? Laat het ons weten!”
Waarom je volgens Tessy zou moeten luisteren: “Omdat het heerlijke herkenbare situaties schetst waar ouders of mensen met kids tegenaan lopen. Over slaaptekort met een baby, het opvoeden van pubers en ongewenst kinderloos zijn. Stevige thema’s maar toch luchtig en met veel hilarische anekdotes. Gehost door Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst die je zo zelf aan je eigen keukentafel zou willen hebben zitten.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: Tessy tipt aflevering 11 over subfertiliteit “omdat het een mooi voorbeeld is van hoe een lastig onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt, waarbij je soms keihard moet lachen.”
Luisteren en abonneren: SpotifyAppleGoogleStitcherwebsite
Tot slot
Nog een kleine persoonlijk noot aan het einde. Wist je dat ik naast deze nieuwsbrief ook nog een andere nieuwsbrief maak? Al ruim vier jaar lang verstuur ik elke zondagochtend een nieuwsbrief over innovatie in de journalistiek en media. Mocht je dat interessant vinden, dan kun je je aanmelden op nieuwsbrief.elger.fm.
Daarnaast ben ik bezig het bouwen van mijn eigen podcaststudio. Duurt nog even voordat hij af is, vrees ik, want dit is de huidige status:
T.z.t. laat ik het eindresultaat wel zien 🙂.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht