Bekijk profielpagina

🎙🎧 De Podcastlijst #95 - Eetgeheimen

Revue
 
 
11 augustus · Editie #95 · Bekijk online
De Podcastlijst
Goedemiddag,
Nu het zomerse weer eindelijk terug lijkt gekomen heb ik een verse podcasttip voor je. Lekker luisteren in de tuin, op de camping of aan het zwembad! Dieuwertje Valentijn stuurde hem in.

Eetgeheimen
Soort podcast: Nederlandstalige interviewpodcast
Frequentie: Wekelijks tijdens de seizoenen (nu loopt er geen seizoen)
Lengte van een aflevering: Een half uur tot een uur
Officiële omschrijving: “In Miljuschka’s nieuwe podcastserie ‘Eetgeheimen’ praat Miljuschka Witzenhausen met haar gasten over haar favoriete onderwerp: eten! Via smaakherinneringen duikt ze het leven in van mensen die zij interessant en inspirerend vindt.”
Waarom je volgens Dieuwertje zou moeten luisteren: “Het is heerlijk om naar het gekeuvel van Miljuschka en haar bekende gasten te luisteren. Deze podcast is voornamelijk gezellig en leuk, geen pretenties. Aan de hand van eten en eet-herinneringen bespreekt zij hun leven, liefdes en levenslessen aan de keukentafel. Voor de liefhebber komen er goede tips langs over fijne restaurantjes, lekkere recepten etc.”
Bij welke aflevering kun je het beste beginnen: De afleveringen zijn losse gesprekken met verschillen gasten. Dieuwertje vond de afleveringen met Eva Jinek, Richard Groenedijk en Peter R. de Vries echt het leukste. “Eva gaat los over haar late night cravings en rare eet-tics. Richard is gewoon een heerlijke smulpaap die met zoveel liefde en humor over eten kan praten dat het gewoon een feestje wordt, en Peter leer je ineens op een hele andere manier kennen! Echt leuk!” (Redactionele sidenote: Dieuwertje stuurde deze tip in voor het overlijden van Peter R. de Vries.)
Luisteren en abonneren: Apple, Google, Spotify, website
De editie van volgende week is nog leeg
Dus stuur nú jouw podcasttip in, dan kan ik hem volgende week delen met de lezers van deze nieuwsbrief.
Veel luisterplezier,
Elger
Vond je deze editie leuk?
Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door De Podcastlijst met Revue.
Podcaststudio Utrecht, Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht